Poliția Română a devenit Miliția PSD

Nu l-au avertizat, nu l-au amendat, ci au ales metoda miliției, hărțuirea, intimidarea, pe o interpretare forțată și abuzivă a legii. Plăcuțele de înmatriculare, cu mesajul obscen anti-PSD de  pe mașina lui Răzvan Ștefănescu sunt de prost gust. Asemenea mesaje publice n-ar trebui permise, încurajate în nici o țară, însă modul în care, și rapiditatea cu care se mobilizează Poliția, pardon, Miliția Română când vine vorba de asemenea mesaje îndreptate împotriva PSD, arată că încă o instituție fundamentală a țării a ajuns sub papucul pesediștilor.

Să ne aducem aminte de fermierul din județul Cluj care a scris pe câmpul lui, cu tractorul, același mesaj anti-PSD. Imediat a fost sunat de polițiști și i s-a cerut să șteargă mesajul. Să nu uităm nici experiențele personale (spargerea unei locuințe, mașini, agresiunile, furturile, tâlhăriile suferite de noi toți la un moment dat)  în care Poliția, pardon, Miliția Română ridică din umeri și spune că nu avem șanse nici să aflăm cine ne-a furat, agresat, tâlhărit, nici să recuperăm banii sau bunurile furate.

Acum înțelegem și noi de ce Poliția, pardon, Miliția Română nu are timp să facă ordine în traficul infernal din țară, nu are timp și resurse să rezolve eficient și prompt plângerile venite din partea oamenilor. N-au timp de toate aceste ”mizilicuri”, au lucruri mult mai importante de făcut, să slujească, să ocrotească interesele, sensibilitățile noului stăpân: PSD.


Sursă foto: captură facebook.com/www.politiaromana.ro/

Comments

Citește și:

Președintele Iohannis a ieșit din hibernare

De ce muncitorul vietnamez e mai bun decât cel român?

Viața publică e un concurs de fanatism