Când crezi că mai jos de atât nu se poate...

... vine PSD, ALDE, UDMR să ne arate că se poate face politică și mai jos, și mai scârbos, și mai hidos. Uite că se pot obține, se pot publica de consilierul primului ministru, documente din dosarul tău medical, doar pentru a fi batjocorit și umilit. Și ce dacă ești consilier la Guvern, dacă ai chef poți oricând să-ți bați joc de președintele țării publicând poze în care arată ca Hitler. Și dacă oamenii n-au înțeles gluma ta scârboasă poți primi ajutor din partea colegilor de partid, care sugerează explicit că de fapt președintele provine dintr-o organizație și națiune de naziști.

Dar pentru că, nu-i așa, batjocura rămâne doar batjocură, chiar dacă este hidoasă, pentru efecte imediate de intimidare se mai poate folosi Poliția Română, să protejezi partidul de contestatari, confiscând abuziv numere de înmatriculare. Sau poți oricând să pui Jandarmeria Română să dea cu bastoane și să tragă cu gaze și tunuri de apă în femei, copii, batrâni, ziariști, turiști și în tot ce vrea mușchiul tău cerebral atrofiat.

Și dacă oamenii nu se potolesc și nu se opresc din a te contesta atunci faci niște legi ca să pui pe butuci întregul sistem de justiție (pe lângă cel de sănătate și educație, aflate de decenii pe butuci) și lovești poporul contestatar direct în moalele capului cu o grațiere, eliberând fără discernamânt mii de hoți, tâlhari, violatori și criminali din pușcării.

”Na, fraierilor, sandilăilor, ați crezut că nu se poate, ha ha, haștagișilor, uite că se poate.”

 Foto: captură psd.ro

Comments

Citește și:

Președintele Iohannis a ieșit din hibernare

Victor Ponta a fost reevaluat

De ce muncitorul vietnamez e mai bun decât cel român?