Általános használati és szerződési feltételek

Az lvnt.ro weboldal ("oldal") használatával és látogatásával a felhasználók elfogadják a vonatkozó általános használati és szerződési feltételeket. Ha nem ért egyet ezekkel, kérjük, ne használja és ne látogassa az oldalt.

Az oldal adminisztrátorai jogosultak a szerzők és/vagy a felhasználók előzetes értesítése nélkül bármikor megváltoztatni a vonatkozó feltételeket. A módosított feltételek és kikötések az oldalon való közzétételt követően automatikusan érvénybe lépnek. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen tekintse át ezt a részt.

A felhasználók kizárólagosan felelősek a feltöltött tartalmakért (videók, fényképek, szövegek stb.), az lvnt.ro weboldalon közzétett megjegyzésekért és a bejegyzések következményeiért, beleértve a személyes adatok védelmére vonatkozó követelményeknek való megfelelést is. Az oldal adminisztrátorai semmilyen felelősséget nem vállalnak a felhasználók által közzétett tartalmakért és megjegyzésekért.

A hozzászólások közzététele a hozzászólók részéről garanciát jelent arra, hogy ők a tartalomhoz fűződő valamennyi szerzői jog tulajdonosai, és/vagy hogy a jogtulajdonosoktól megkapták a szükséges hozzájárulást az oldalra való feltöltéshez. Ezen túlmenően, a tartalom feltöltésével és a weboldalon történő hozzászólások közzétételével a weboldal minden felhasználója megérti és elfogadja, hogy kizárólag ő felelős és kártalanítja a weboldalt, annak adminisztrátorait vagy harmadik feleket a tetteiből eredő károkért.

Az oldal adminisztrátorai eltávolítanak minden olyan tartalmat vagy megjegyzést, amelyről értesültek, hogy sérti harmadik felek szellemi tulajdonjogait. Az oldal adminisztrátorai fenntartják a jogot, hogy a szerző előzetes értesítése nélkül eltávolítsanak bármilyen tartalmat vagy megjegyzést.

A felhasználók megadják az oldalnak és adminisztrátorainak a jogot, hogy a feltöltött tartalmakat és hozzászólásokat bármilyen módon közzétegyék és felhasználják, beleértve, de nem kizárólagosan promóciós célokra. A felhasználók megértik és elfogadják azt is, hogy az oldal adminisztrátorainak jogukban áll a videóklippek másolatát a szervereiken tárolni, még akkor is, ha azokat a szerzők eltávolították vagy törölték.

Fontos megjegyezni: ez a weboldal a Google szerverein van tárolva, és a Google által a Blogger platformon keresztül biztosított technológiát használja. Ennek eredményeképpen a lvnt.ro oldal adminisztrátora, tulajdonosa semmilyen módon nem kezeli, nem birtokolja és nem tárolja az oldal felhasználóinak adatait. A Google cookie- és adatvédelmi szabályzatáról az előbb megadott linkekre kattintva olvashat bővebben.

Az oldalon található tartalom (szövegek, képek és videók) a lvnt.ro oldal adminisztrátorának tulajdonát képezi, hacsak nincs másképp feltüntetve A tartalom kereskedelmi vagy nem kereskedelmi célú használata, terjesztése, megosztása, sokszorosítása a lvnt.ro adminisztrátorának, tulajdonosának írásos beleegyezése nélkül tilos, és a szerzői jogokat szabályozó törvények hatálya alá tartozik.

Ha netalán érdekelne:

Dsida Jenő: Egyszerű vers a kegyelemről | vers/elemzés

Reményik Sándor: József, az ács, az Istennel beszél | vers/elemzés

Derzsi Sándor: Tudom, itt jársz | vers/elemzés